Ovidiu Hada – candidat PNL la primăria Hunedoara

Ovidiu Hada este fiul lui Gligor Hada, păstorul Bisericii Penticostale „Golgota” din Hunedoara, care a fost ales in 2007 „Al 15-lea „Cetăţean de Onoare” al Hunedoarei”

Ovidiu Hada  este un hunedorean cu dublă cetăţenie, română şi americană, este candidatul PNL Hunedoara pentru funcţia de primar al localităţii de pe Cerna. Ovidiu Hada, de 44 de ani, a fost lansat oficial, în cursa electorală pentru Primăria Hunedoara, la festivitatea organizată de PNL fiind prezenţi vicepreşedintele Senatului, Norica Nicolai, ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, vicepreşedintele PNL, Dan Radu Ruşanu, alţi deputaţi şi senatori liberali, dar şi primari PNL din judeţul Hunedoara şi din ţară. Candidatul PNL a declarat că una dintre priorităţile sale vor fi măsurile pentru clasele nevoiaşe din oraş. „Este timpul ca în Hunedoara să se facă lucruri bune. Sunt american, pentru că am trăit acolo, dar sunt român, sunt hunedorean şi mă doare că în acest oraş nu s-a făcut nimic”, a declarat pretendentul liberal la Primăria municipiului. Ovidiu Hada a fugit din România pe 1 iunie 1989 şi s-a stabilit în SUA, într-o localitate vecină cu oraşul Portland. Deţine o afacere proprie, după ce, la început, a lucrat ca electrician. Din anul 1996 deţine şi cetăţenia americană. Este căsătorit şi are doi copii.” – articol preluat din cotidianul Servus Hunedoara

Ovidiu Hada nu este doar candidatul PNL la primăria Hunedoara, ci este şi candidatul evanghelicilor. Fără să fiu purtătorul de cuvant al evanghelicilor din judeţul sau oraşul Hunedoara, ştiu din Istorie şi din Scriptură că Dumnezeu foloseşte şi binecuvantează pe oamenii (politici) care se tem de El.

Atunci cand David iar mai apoi Solomon era împărat al evreilor, Israelul a cunoscut cele mai prospere vremuri din istoria lui. (Ovidiu Hada nu e nici David nici Solomon însă poate fi binecuvantat de Dumnezeu în aceaşi măsură, dacă se teme de El şi caută să facă voia Lui)

Atunci cand Daniel era Prim-Ministru în Babilon, mai mulţi împărati ai acelei vremi au avut ocazia sa audă şi să cunoască Cuvantul lui Dumnezeu, ba unul dintre ei chiar s-a pocăit de păcatele sale si a dat legi prin care l-a făcut cunoscut pe Dumnezeul lui Avraam , Isaac şi Iacov.

Atunci cand Neemia era paharnicul împăratului persan Artaxerxe, Ierusalimul a fost reconstruit (pe cheltuiala Imperiului, fără să fie Neemia nicidecum un materialist, ci un om realist care ştia că toate au cost).

Atunci cand Estera a ajuns împărăteasă, un popor mare la număr şi nevinovat a fost scăpat de la moarte.

Indiferent care va fi rezultatul alegerilor din 1 iunie, ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvanteze Hunedoara, viitorul ei primar şi întreaga conducere.

 „Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea. Lucrul acesta este bun şi bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, care voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la cunoştinţa adevărului.” – 1 Timotei 2: 1-4

, , , ,

  1. Topul postărilor pentru luna mai 2012 « Hunedoara Evanghelică
  2. Topul postărilor pentru ultimele 30 de zile (august 2012) « Hunedoara Evanghelică

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: