Din ziua de Rusalii pană astăzi

„Ci voi veti primi o putere, cand se va pogora Duhul Sfant peste voi, si-mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudea, in Samaria si pana la marginile pamantului.” Fapte 1:8

Am citit candva despre Park Smith, un pilot al avioanelor Mustang pe care Statele Unite le-au trimis in anul 1942 pe frontul din Anglia, care a povestit ca atunci cand au decolat din Statele Unite, pilotilor le-au fost prezentate doar cateva informatii sumare despre noul avion.

Park si-a amintit ca atunci cand a plecat in primul zbor, instructorul sau doar l-a batut pe umar, i-a spus cateva cuvinte de incurajare si i-a urat succes.

Deoarece noul Mustang, era mult mai iute si mai rapid decat modelele anterioare, trei dintre cei cinci piloti din clasa lui Park, au murit in timpul de acomodare cu noile modele. Pentru areusi, pilotiii aveau nevoie de mult mai multa instruire personala si de mai mult antrenament, decat sa fi fost incurajati si lasati apoi sa invete din mers, prin greseli si decizii luate in situatii de criza.

Si astazi sunt multi oameni care abordeaza viata la fel ca acesti piloti ai noului tip de Mustang. Ei nu invata din greselile si experientele altora si nici nu se informeaza si nu se instruiesc dinainte, ci se avanta in valurile vietii complet nepregatiti.

Pentru ca in viata sunt multe lucruri neprevazute si mari surprize, cei ce se incred in ei insisi si intr-o rezolvare de moment, au parte de caderi si esecuri.

Domnul Isus insa nu i-a trimis niciodata pe ucenicii Sai in vre-o misiune, fara a-i instrui mai intai. El le-a prezentat in detaliu toate lucrurile si situatiile cu care se puteau intalni, si le-a dat multe instructiuni cum sa procedeze, pentru ca slujirea acestora sa fie o reusita.

Daca doresti ca in calatoria vietii, sau in slujirea pe care o implinesti sa ai parte de aceiasi reusita, nu te porni singur si nici nu conta pe o rezolvare de moment , ci ia in considerare instructiunile Sfintei Scripturi, invata din experientele altora si conteaza pe ajutorul pe care Dumnezeu ti l-a pregatit prin Duhul Sfant. – Meditatii Crestine! Misiune.ro

, , , ,

  1. Lasă un comentariu

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: