Wycliffe Associates eOpportunities – ajută la traducerea Bibliei

De aproape 10 ani, Echipele de traducere a Bibliei în Grupul Estic Congo au trebuit să să-şi ducă la îndeplinire proiectele de la distanţă, din Nairobi – Kenia, datorită instabilităţii politice în zonele respectivelor comunităţi lingvistice. Situaţia începe să se schimbe, se intrezăresc începuturi noi în echipe  cu posibilitate ca încă o dată să se locuiască şi să se lucreze în mijlocul congolezilor. Anul acesta s-au mutat alte două familii în Republica Democrată Congo (RDC), numărul celor care alcătuiesc echipa ce lucrează din nou acolo însumând  8 adulţi şi 7 copii. header

Asociaţia de Voluntari Wycliffe e  rugată să sprijine din punct de vedere administrativ aceşti translatori, prin oameni care să lucreze în patru domenii administrative încă neocupate. Aceste poziţii sunt la ora actuală în Nairobi – Kenia (ţară vorbitoare de limba engleză), însă se ia în considerare locaţia acestor servicii în RDC.

Tu, sau cineva pe care cunoşti poate fi persoana pregătită de Dumnezeu pentru împărăşirea şi accelerarea traducereii Bibliei în partea aceasta a Africii. Răspunde acestui e-mail (e–opportunities@lists.wycliffe.org), împărtăşeşte-l prietenilor, sau sună gratuit la 1-800-THE WORD (1-800-843-9673) pentru a afla mai multe detalii despre aceste oprotunităţi. (traducere din engleză de R.B.)

Bruce Smith

President/CEO – Wycliffe Associates
PO Box 2000, Orange CA 92859 — 1-800-THE WORD
http://www.wycliffeassociates.org

, , , , , ,

  1. Lasă un comentariu

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: