Participă la „Concursul naţional de literatură creştină”- prima ediţie

Ficţiune vs Realitate

Dumnezeu a spus „Să fie…” şi a fost. El ne-a creat şi pe noi după chipul şi asemănarea Lui şi ne-a dăruit puterea cuvintelor. Cuvintele pot ucide sau pot da viaţă, pot naşte lumi splendide, sau pot distruge chiar şi lumea în care trăim. De aceea prin acest concurs vrem să îi căutăm pe cei care au descoperit potenţialul din ei şi înclinaţia lor spre literatură, şi ca în vremurile de demult să îi chemăm la o luptă dreaptă, în care adevărul, frumosul, stilul şi profunzimea cuvintelor sunt arme, iar cel mai iscusit în mânuirea lor va fi învingător.

Motivaţia noastră este promovarea valorilor şi literaturii creştine ca o mărturie pentru noi cei de azi şi copiii lumii de mâine.

„Să se scrie lucrul acesta pentru neamul de oameni care va veni şi poporul care se va naşte să laude pe Domnul.” (Psalmul 102:18)

De aceea dacă ai un manuscris, un volum de proză (roman sau povestiri) sau poezie, ce nu a mai fost publicat până acum, te invităm să iei parte la acest concurs în contextul în care literatura creştină autohtonă este  disconsiderată şi în cel mai bun caz ignorată. Mai multe detalii legate de modul de înscriere se găsesc pe pagina Regulament.

Însă nu e nevoie să fii un scriitor sau poet sau dramaturg pentru a putea contribui la acest proiect. Accesează pagina Implică-te! şi descoperă cum şi tu poţi face parte din această lucrare.

http://www.fictiunevsrealitate.ro/

, , , , , ,

  1. #1 by Lidia D. on noiembrie 17, 2009 - 10:53

    Costi, intrebarea aceasta cred ca ar trebui sa o adresezi organizatorilor, si te vor lamuri ei pe deplin……

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: