Apel pentru Haiti

Stimati frati si surori in Domnul Isus Hristos,

Doresc sa anunt pe aceasta cale bisericile baptiste ca in cadrul Apelului pentru Haiti s-au strans pana in prezent in jur de 55 000 RON. Suma este aproximativa deoarece inca mai sunt biserici care trimit sume si sunt biserici care ne-au solicitat sa amanam transferul fondurilor cu inca o saptamana deoarece vor avea colecte in duminica 31 Ianuarie. De asemenea, bisericile baptiste romane din Spania au facut o colecta la apelul Uniunii Baptiste si au strans 10 300 Euro pe care i-au transferat Uniunii Baptiste din Romania.

Am informat Alianta Mondiala Baptista si departamenul de ajutor umanitar despre strangerea de fonduri si am primit mai multe mesaje de multumire precum si clarificari cu privire la destinatia fondurilor si la costuri. Am adresat in mod special intrebari despre cum vor fi folosite fondurile si care sunt costurile administrative ale organizatiei deoarece am dorit ca Uniunea Baptista sa informeze cat mai bine donatorii despre sumele stranse pentru catastrofa din Haiti.

Am aflat cu aceasta ocazie ca in Haiti sunt aproximativ 500 000 de credinciosi baptisti si reprezinta cea mai mare comunitate de credinsiosi protestanti. Alianta Mondiala Baptista a trimis deja doua echipe de salvare din Conventia Baptista din Carolina de Nord si din Uniunea Baptista din Ungaria. Prima echipa a ajuns in Haiti in primele doua zile de la cutremur.

Marturisesc ca sunt bucuros si entuziasmat de raspunsul extraordinar al bisericilor baptiste romane la acest apel al Uniunii. Multumesc tuturor celor care au facut parte victimelor cutremului din Haiti cu atata generozitate din resursele lor, chiar in acest an de criza.

Ma rog ca Dumnezeu sa binecuvanteze toate bisericile baptiste romane si ca El sa rasplateasca potrivit Harului Sau darnicia fratilor si surorilor romani. – sursa: Creştinul Azi

Cu pace,

Otniel Ioan Bunaciu

Presedinte, Uniunea Baptista din Romania

Vă reamintim că Uniunea Baptistă a decis sprijinirea fraţilor din Haiti, deschizând în acest scop un cont pentru strângerea de ajutoare.

Donaţiile pot fi trimise în conturile:

1.         Cont moneda LEI

RO 26 RNCB 0072 0497 1891 0001, BCR Sector 1, Bucureşti

  1. Cont moneda EURO:

RO 47 RNCB 0072 0497 1891 0011, BCR sector 1, Bucureşti.

  1. Cont în monedă  USD:

RO 04 BTRL 0460 2202 A044 14XX, Bucureşti Militari.

Nu uitaţi să specificaţi: Donaţie Haiti

Titular: Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din România, CF 4965683

, , , ,

  1. Lasă un comentariu

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: