Ajutor pentru Negriu Miriam Gabriela

Sunt NEGRIU MIRIAM GABRIELA şi am 1 an şi 8 luni….

Povestea mea este foarte lungă pentru vârsta pe care o am.

M-am născut la 36 de săptămâni, la maternitatea din oraşul Haţeg.

La naştere am avut doar 1140 de grame şi am primit… nota 1. Ca să fiu ţinută în viaţă, am fost reanimată. După doar 3 zile am fost transferată la Spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara, pentru că la spitalul din Haţeg dotările nu făceau faţă nevoilor mele medicale.

Acolo am stat circa 2 luni până când greutatea mea a ajuns la 2500 grame, după care am mers acasă la cei dragi, unde am găsit multă speranţă, iubire şi dăruire din partea tuturor.

Am rămas însă cu sechele de pe urma suferinţelor din burtica mamei, care datorită hipertensiunii de sarcină de care suferea, nu am mai putut să cresc şi să mă dezvolt normal.

Până în prezent părinţii mei m-au purtat prin diverse spitale pentru a reuşi să recuperez retardul psiho-motor de care sufăr, însă rezultatele încă se lasă aşteptate. Aproape zilnic fac kinetoterapie, însă abia câteodată reuşesc să mă întorc de pe spate pe o parte şi, deşi mă străduiesc să mă târăsc, nu reuşesc să fac acest  lucru.

Doctorii care m-au văzut mi-au pus diverse diagnostice, ca de exemplu: tetrapareză spastică, retard neuromotor, strabism convergent, atrofie cerebrală.

Părinţii mei sunt tot timpul cu mine şi ar face orice pentru ca eu să evoluez spre normalitate cât mai repede. Au căutat atât de mult o soluţie….Şi până la urmă, nişte colegi de-ai tatălui meu, le-a spus că şi ei cunosc un caz asemănător cu al meu, punându-i în legătură cu părinţii acelui copil, care ne-au dat o speranţă, respectiv am aflat că un doctor din Germania, mai precis de la o clinică din Dusseldorf, ar putea să mă ajute să devin normală.

Ceea ce trebuie să fac se numeşte autotransplant de celule stem. Nu prea ştiu eu ce înseamnă, dar mami şi tati şi-au pus toate speranţele în el. Nu pot să mă programeze pentru efectuarea intervenţiei, decât după ce părinţii mei vor strânge cei 17.800 euro, bani necesari efectuării transplantului, care se va face direct în creier.

Părinţii mei nu ştiu cum să strângă singuri aceşti bani şi atunci nu le-a mai rămas decât să apeleze la oamenii cu inimă mare – prieteni, cunoscuţi, sau la alţi oameni pe care nu îi cunosc…

Cei care vor să mă ajute pentru ca părinţii mei să plătească banii necesari transplantului, pot face o donaţie, cât de mică, în contul deschis la Banca Transilvania, sucursala Deva, pe numele meu- NEGRIU MIRIAM GABRIELA.

Cont lei : RO60BTRL02201201T63475XX Cont euro : RO35BTRL0220401T63475XX

CNP 6080505203409

Pentru mai multe informaţii despre cazul meu puteţi suna la numărul de telefon al mamei mele, NEGRIU ANA – 0788081649.

Vă  mulţumesc!

,

  1. Lasă un comentariu

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: