„Pâinea cea de toate zilele”- Editura Noua Speranţă

În fiecare zi mai aproape de Dumnezeu! Pâinea noastră cea de toate zilele!

Editura Noua Speranţă vă invită să faceţi cunoştinţă cu ediţia în limba română a – probabil – celui mai cunoscut periodic devoţional: Pâinea noastră cea de toate zilele (Our Daily Bread) publicat de Radio Bible Class.

Este o unealtă modestă, dar care poate ajuta în disciplina devoţională a rugăciunii, meditaţiei şi citirii zilnice a Bibliei pentru credincioşii din biserica în care slujiţi. Faceţi cunoştinţă cu Pâinea noastră cea de toate zilele şi dacă o găsiţi bună, recomandaţi-o* şi celor din biserică!

  • un text de citit din Biblie si un verset de aur
  • un articol scurt dar plin de substanta si o cugetare
  • un plan de citire a Bibliei într-un an

„Aceasta publicatie nu este nici mare, nici atât de dichisită încât sa atraga privirile. Dar este plina de substanta pentru ca ne îndreapta toata atentia spre Cuvântul lui Dumnezeu, spre Pâinea spirituală cea de toate zilele. Si ne învata cum sa ne hranim sanatos din punct de vedere spiritual.”

Daca doriţi…

  • să citiţi pagina zilei de azi… sa aflaţi detalii suplimentare… sa vă abonaţi… click aici!

Pâinea… este un periodic devotional publicat la Editura Noua Speranta. Apare o data la trei luni si un abonament pe un an (Februarie 2011-Ianuarie 2012) costa 14 lei.

* Pentru abonamente colective (mai multe exemplare trimise la aceeaşi adresă) se oferă reduceri de preţ semnificative – între 10% şi 20%! Dacă doriţi să primiţi un pachet promoţional gratuit (un exemplar dintr-un număr precedent şi pliante de prezentare, care conţin trei articole/pagini aşa cum sunt cele zilnice din devoţional, fiecare cu cate un cupon de abonament – pentru a fi distribuite celor interesaţi) pentru biserica din care faceţi parte sau în care slujiţi, va rugăm sa ne comunicaţi numele şi adresa pe care să expediem acest pachet, precum şi numărul de pliante promoţionale care credeţi că este necesar. Puteţi face această solicitare sau puteţi cere informaţii suplimentare prin e-mail sau telefonic (0256 214487)

 

, ,

  1. “Pâinea cea de toate zilele”- Editura Noua Speranţă - Ziarul toateBlogurile.ro

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: