Ciocnirea pietrelor naşte scânteia: Impact

Cu ceva vreme în urmă ne-am grupat câţiva dintre noi pe un grup Facebook: GoodNewsPaper, (un grup închis, doar pentru aceia care vor să fie acolo) în încercarea de a face echipă, de a ne provoca la a scrie şi de a şlefui cele scrise, de a le corecta acolo unde au nevoie de corectură. Încercăm să formăm colectivul de redacţie a încă inexistentului ziar „Hunedoara Evanghelică”, încercăm să scriem în stil gazetăresc. 

Interacţiunea dintre noi este foarte importantă. Concnirea pietrelor naşte scânteia, tot aşa cum zilnic atingerea firelor între ele „naşte” lumina din becuri.  Scriu din nou ceea ce scriam nu cu mult timp în urmă: noi evanghelicii avem oameni talentaţi care stau nedescoperiţi. Avem idei şi resurse (interioare) care nu au cadrul adecvat în care să se dezvolte, să crească şi să se afirme. Ne lipseşte varietatea (lucrurilor), nu în sensul că nu o avem, ci în sensul că facem uz de ea mult prea puţin.

Una din temele de casă lansată ca o provocare pentru fiecare membru al grupului a fost să scriem pe o temă dată, la alegere din mai multe, şi printre preferinţele noastre a fost ideea de a „impacta”. 

Deja am scris mai mulţi despre impactul pe care alţii îl au sau l-au avut în viaţa noastră şi despre forma pe care încercăm să o dăm impactului pe care la rândul nostru vrem să-l avem.

Vă invită să citiţi ce a scris Lavinia Meştereagă despre IMPACT:

 „Au trecut aproape doi ani de atunci și nu pot uita nimic din ce a fost. ”A impacta?” Oameni cu impact în viața mea? Da, acest frumos înger. Mi-a spus așa la un moment dat: ”De fiecare dată când plec de acasă mă rog Domnului să-mi scoată în cale un om căruia să-i spun despre dragostea Lui.” În acea zi Dumnezeu m-a ales pe mine, în acea zi războiul a fost câștigat. De ce? Pentru că un om a ales să facă voia Lui și să se lase condus de El. De cât timp a avut nevoie să lase un impact în viața mea? O plimbare, atât. A avut curajul să iasă din confort și a avut curajul să mă strige.”

Citeşte tot: http://lavimestereaga.wordpress.com/2012/03/06/impact/

, , , , , ,

  1. Lasă un comentariu

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: