Deva: Conferinţa „Apocalipsa” – Beniamin Fărăgău, 11-12 mai 2012

Prin harul lui Dumnezeu, pastorul dr. Beniamin Fărăgau, unul dintre cei mai profunzi învățători biblici și autor al mai multor cărti de studiu biblic, poposeste la Deva pentru a sustine conferinta APOCALIPSA în zilele de vineri, 11 mai 2012 (orele 18.00 – 21.00) si sâmbata, 12 mai 2012 (orele 09.00 – 17.00) pentru cei interesati de aprofundarea ultimei carti din Biblie, Apocalipsa.

Motivatia organizarii acestui eveniment este data de convingerea ca Apocalipsa este o carte biblica scrisa si pentru generatia noastra, cu un mesaj relevant pentru fiecare dintre noi si ca, interpretata si explicata in mod responsabil, ea poate fi inteleasa, acceptata si indragita de orice crestin.

Conferinta se desfasoara la Biserica Crestina Baptista Sfânta Treime Deva, strada M. Kogalniceanu nr.14(http://www.devabaptist.ro/).

Desi la Conferinta Apocalipsa poate participa oricine si de oriunde, indiferent de vârsta, pregatire sau convingere religioasă, recomandăm si apreciem faptul de a va anunta participarea la aceasta întâlnire la adresa electronică timoteicorinar@gmail.com.

Din partea bisericilor se poate anunta doar numarul participantilor, fără nominalizare.

Prin confirmarea participarii dumneavoastra ne ajutati foarte mult in organizarea cat mai buna a acestui eveniment. Totusi, daca ati omis sau nu ati avut posibilitatea anuntarii, aceasta nu trebuie sa va impiedice să participati!

Va rog să confirmati prezenta si numarul  participantilor pana miercuri, 09 mai.

Intrarea este liberă!                                                                                                                                                                  Ionut Nistor

http://www.ib-ro.org/home

, ,

  1. Topul postărilor pentru luna mai 2012 « Hunedoara Evanghelică

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: