Un grup de tineri din Simeria la BCB „Betleem” Hunedoara

Un grup de tineri din Simeria au vizitat duminica trecuta Biserica Baptista “Betleem” din Hunedoara, insotiti de Alex Radu, care a avut un mesaj bazat pe textul din Psalmul 23. Ne-au binecuvantat prin ceea ce ne-au adus, i-am binecuvantat si noi pentru dedicarea si efortul lor, ce placut e cand fratii se intalnesc sa-L slaveasca pe Domnul impreuna!

Daca chiar atunci copiii nostri nu ar fi fost plecati in tabara, sunt sigura ca le-ar fi placut la adunare si ar fi retinut multe din predica fratelui Radu. Asta pentru ca mesajul clar, bine formulat si aplicativ a fost insotit de imagini din lumea animalelor, ca sa zicem asa. Dar oitele din picturi, ce ilustrau fiecare idee din Psalmul 23, erau parca venite din Narnia, lumea imaginata de C.S.Lewis, vorbitoare si inteligente. Starea de bine si multumire trasmise de aceste desene ne-a atras atentia asupra faptului ca Pastorul nostru e in stare sa ne ofere siguranta si tot ce avem nevoie, chiar si atunci cand trecem prin “valea umbrei mortii”.

Lasand Biblia sa vorbeasca de la sine, membrii bisericii au fost provocati sa urmareasca imagini ale lui Dumnezeu, corectand eventualele intelegeri gresite a ceea ce unii numesc “Dumnezeul Vechiului Testament”. Imaginea pastorului care ingrijeste de oi apare in mai multe locuri din Vechiul Testament cu referire la Dumnezeu, dar forma cea mai frumoasa o primeste in Psalmul lui David.

Cantarile tinerilor, in mare parte din repertoriul autorilor romani, m-au facut sa ezit putin inainte de a ma alatura lor: oare chiar simt si eu la fel ca cel care a scris versurile respective, chiar vreau ca Domnul sa dispuna de tot ce am si tot ce sunt? Ultima cantare mi-a rasunat in urechi multa vreme: “Doamne, ma predau azi Tie”!

Text si foto: Dana Sisoev

, ,

  1. Lasă un comentariu

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: