Tabăra de adolescenți, Vărmaga 2012

Aproape 70 de adolescenţi au participat în săptămâna 30 iulie – 5 august în tabăra de la Vărmaga. Cei mai mulţi nu au venit acolo pentru prima dată, aveau experienţa şi amintirile anilor trecuţi, dar nimeni nu părea a fi dezamăgit în aşteptările avute pentru anul acesta şi mai toţi au mărturisit că ar vrea să mai vină şi anul viitor (dacă nu li se oferă în mod miraculos o posibilitate de a merge încă o dată vara asta… știu pe unii care chiar speră).

Ce am făcut acolo? Tema a fost formulată aşa: „Costrucţii biblice”, dar tinerii n-au învăţat cum să ridice o clădire trainică, alta decât propriul caracter. Da, a mai fost un joc din care unii au invățat cum să costruiască ceva din hârtie, lipici, pufuleți… iar alții am invățat că nu poți construi mai nimic dacă nu ai materiale suficiente. Caietele de lucru i-au ajutat pe tineri dar și pe lideri să fixeze cele învăţate şi mai ales să formuleze aplicaţii concrete pentru viaţa lor, căci doar cel care implineşte Cuvântul va zidi pe o temelie trainică. Jocuri, concursuri, excursii, activităţi pe grupe – toate au contribuit la apropierea dintre noi. Tabara a oferit tinerilor şi posibilitatea de a exersa darurile primite de Dumnezeu, unele talente ascunse au fost scoase la iveală, au fost printre noi copii pe care Dumnezeu i-a înzestrat cu multe, așa generos cum e El.

Cine a participat? In sutele de poze care s-au postat pe facebook îi puteţi găsi pe toţi. Cât despre lideri, grupul de 12 oameni dedicaţi s-au străduit să-i slujească pe aceşti tineri care, deşi cu motivaţii diferite, s-au adunat în locul care a fost numit „Casa Harului”. Sau mai bine zis Domnul i-a ales pe fiecare în parte şi ni i-a încredinţat nouă, cei chemaţi a da învăţătură, a îndruma, a arăta dragostea lui Dumnezeu. Mulţumim tuturor liderilor care s-au implicat, impactul dragostei şi a răbdării voastre nu poate fi estimat dar Dumnezeu nu va lăsa nimic nerăsplătit!

© Text si Foto: Dana Sisoev

, ,

  1. Topul postărilor pentru ultimele 30 de zile (august 2012) « Hunedoara Evanghelică

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: