Emil Bartoş la Haţeg la întâlnirea de tineret cu tema „Poftele tinereţii”

IMG_0362

Andreea Petroesc:

Sambata trecuta, in data de 2 Martie, am avut ocazia sa iau parte la o seara speciala de tineret la Centrul Crestin Valea Ungurului din Hateg, unde este pastor fratele Ioan Vatran. Ne-am adunat tineri din mai multe localitati ale judetului: Hateg, Lupeni, Petrosani, Hunedoara, Nalati, Teliuc, atat baptisti, cat si penticostali.
Oricine a avut pe inima a putut sa slujeasca prin cantare, un simplu gand, indemn sau marturie. Invitatul special care a slujit din Cuvant a fost fratele Emil Bartos, fiind insotit de sotia sa. El a ales un subiect sensibil, deseori evitat chiar si la intalnirile de tineret: poftele tineretii, el axandu-se in special pe pornografie si dependenta provocata de aceasta. A fost un mesaj direct, clar si pe intelesul fiecaruia.
La sfarsit, fiind prin zona Hategului, au fost impreuna cu noi si grupul “Rugul aprins”, care au slujit lui Dumnezeu prin cantare.
A fost o seara speciala, in care nu puteai sa pleci la fel cum ai venit. Aceste intalniri au loc lunar si este asteptat orice tanar care vrea sa se simta mai aproape de Dumnezeu si sa petreaca un timp binecuvantat alaturi de alti tineri crestini. Urmtoarea intalnire va avea loc pe 6 aprilie, locatia fiind aceeasi.
Domnul sa-Si faca numele de slava prin orice activitate si intalnire la care ne adunam in Numele Sau.  🙂

“Fugi de poftele tineretii si urmareste neprihanirea, credinta, dragostea, pacea, impreuna cu cei ce cheama pe Domnul dintr-o inima curata.” 2 Timnotei 2:22

Foto: Emi Ciupe

, , ,

  1. Lasă un comentariu

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: