2022, evanghelicii hunedoreni și nenea Google :)

M-a sunat într-o zi un băiat de aici din Hunedoara, de la una dintre bisericile evanghelice din oraș, și s-a oferit să plătească pentru o perioadă de timp, din banii lui, un domeniu http://www.ro – fără „wordpress.com” pentru că, a zis el, a observat că ori de câte ori caută pe net, pe Google, ceva despre evanghelicii din Hunedoara,  Google-ul îl direcționează mereu pe blogul ăsta pe care-l citiți. 

Am făcut și eu experimentul atunci, pentru că m-a făcut curios, și puteți să-l faceți și dumneavoastră, desigur, dacă sunteți curioși. Din păcate la ora actuală plata respectivă s-a gătat, am revenit pe platforma WordPress, însă postările s-au rărit, și se pare că răspunsul pe care-l dă Google, atunci când cineva caută informații despre evanghelicii hunedoreni, penticostali, baptiști și creștini după evanghelie s-a îmbunătățit un pic spre paginile pe care respectivele biserici le are pe platforma de socializare Facebook, sau variantele video pe YouTube cu înregistrările întâlnirilor bisericești de duminica sau de peste săptămână. 

Nu că informația nu curge deloc, ci informația OFICIALĂ nu curge pe pagini oficiale – predomină Live-urile pe Facebook. Lucrul ăsta se pare că e mai practic decât blogging-ul pentru că omul primește notificări – fără să caute el – dacă a dat Like paginii respective, ori de câte ori apare o postare nouă. 

În ultimii ani am postat rar sau deloc aici pe blog, și e de mirat totuși că nu a încetat căutarea. Ultima postare a fost în septembrie 2021, însă în ciuda leneviei mele, accesările au continuat:

lk;jlk

penti

bapti

cresti

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

  1. Lasă un comentariu

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: