Fo doo hunedoare evanghelice…

Un oarecare domn/frate Leonard, probabil, a văzut că nu-s prea serios, nici prea consecvent în prezentarea Hunedoarei evanghelice (cu „e” mic) pe blogul Hunedoara Evanghelică (cu „E” mare), și s-a gândit (prin 2016) să dea o mână de ajutor, să facă un blog nou pe platforma blogspot și să-i pună numele „Hunedoara evanghelică”. E voie. E de bine. E de dorit chiar.

Țin minte că la vremea respectivă m-am bucurat când am căutat pe Google și am găsit două bloguri DIFERITE, ambele cu același titlu – și, logic, m-am gândit că și cu același scop – prezentarea evanghelicilor hunedoreni și a bisericilor pe care aceștia le formează, și a lucrărilor pe care le fac în orașul și județul Hunedoara pentru oameni, cu oameni și în slujba oamenilor.

Dar, după cum se pare că a descoperit destul de repede domnul/frate L, treaba e mai amplă, mai migăloasă, mai solicitantă decât pare la prima vedere, așa că după cum reiese foarte clar din printscreen-ul de mai jos, nu a reușit mai mult de o postare pe an, însă cu floarea unei singure postări numa` „primăvară evanghelică” NU se face. După părerea mea, desigur. 🙂

Mă văd nevoit să fac din nou o informare pe care am mai făcut-o cu ceva ani în urmă. INFORMARE contra CONFUZIEI: Acest blog NU are niciun fel de legătură cu celălalt cu același nume.

hunedorica

arhiva

  1. Lasă un comentariu

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: