Anunţuri

La intrare în Kaufland e un perete întreg de anunţuri gratuite: cine ce cumpără, cine ce vinde, cine ce schimbă?

Am găsit şi pe alte bloguri sau site-uri o pagină sau o rubrică specială de ANUNŢURI  şi cred că poate fi foarte util un astfel de loc şi pentru noi hunedorenii evanghelici.

Dacă vrei să laşi un anunţ şi nu ştii unde, iţi pun la dispoziţie pagina aceasta: 🙂

PS: Anunţurile cele mai recente sunt in partea de jos a paginii.

 1. #1 by Lucian Oniga on martie 19, 2010 - 06:42

  Dragii nostri,

  Multumim tuturor celor care ne sprijinesc si care se roaga pentru reusita conferintei Peniel de la Targu Mures. Fara ajutorul si fara prezenta lui Dumnezeu la acest eveniment, strangerea noastra ar fi in zadar!

  Pentru ca exista in randul crestinilor o anumita confuzie manifestata in practica de o traire duplicitara, conferinta va aborda subiectul pocaintei autentice. Porunca Mantuitorului rasuna si astazi, fiind valabila pentru toti oamenii: “Pocaiti-va si credeti in Evanghelie!” (Marcu 1:15b) Ce dorea sa spuna Isus prin aceste cuvinte si cum se transpun ele in practica? Oare cum pot trai tinerii o pocainta autentica intr-o lume prefacuta? Daca esti tanar de la 13 ani in sus si daca te intereseaza raspunsul la aceste intrebari, te asteptam si pe tine la Conferinta Peniel

  Alte detalii necesare:

  1. Conferinta va avea loc la Sala Sporturilor din Targu Mures, pe 9-10 aprilie 2010 (vineri si sambata).

  2. Titlul: “Transformari”

  3. Motto: 2 Cronici 7:14

  4. Vor predica din Cuvantul lui Dumnezeu:

  a) Cristian Barbosu – pastor al Bisericii “Metanoia” din Arad (www.bisericametanoia.ro); a obtinut licenta in teologie la Moody Bible Institute, masteratul la Dallas Theological Seminary si doctoratul la Trinity in Deerfield, Illinois. Autor al cartilor “Cele 10 porunci” si “Ce vrea Dumnezeu sa stiu despre viata de familie”, Cristi este casatorit cu Anne si impreuna au doua fiice: Fiona si Tara.

  b) Lucian Oniga – fondator si presedinte al organizatiei “Peniel”, lucrator cu tinerii in Biserica “Sfanta Treime” din Bistrita, a obtinut licenta in teologie la Continental Theological Seminary din Bruxelles, iar masteratul la aceeasi scoala, prin University of Wales. Este casatorit cu Veronica si impreuna au doua fiice: Thea si Petra.

  c) Ioan Muresan – pastor in Biserica “Alfa si Omega” din Turda, coordonator national al Sistemului de Educatie Biblica prin Extensie (SEBE) in cadrul Cultului Penticostal, este implicat in zidirea spirituala a liderilor din tara si din strainatate. Nelu este casatorit cu Ani si impreuna au 5 copii: Iulia, Nelutu, Timy, Magdalena si Tudor.

  5. Inchinarea va fi condusa de catre Peniel band, Domini (Baia Mare) si grupul Speranta & prietenii.

  6. La aceasta conferinta vor putea participa primele 2.800 de persoane care se vor inscrie pe internet la http://www.peniel.ro, prin liderul de grup care le va insoti; participantii trebuie sa isi valideze participarea prin plata in avans, pana la data de 1 aprilie (vezi detalii despre cont pe site)! Donatia pentru participare este 30 lei/persoana! In cazul in care la conferinta vor participa cel puţin 3 frati din aceeasi familie, primii 2 vor achita contributia integral, iar urmatorul/ urmatorii vor beneficia de 2/3 reducere. La depunerea banilor in cont se va achita integral taxa de catre fiecare participant, iar la inscrierea la locul conferintei, pe baza actelor de identitate, se vor restutui 20 lei din valoarea contributiei persoanelor in cauza. Pentru mai multe informatii financiar-bancare, scrieti la chivadanciu@yahoo.com.

  7. Organizatorii Peniel nu vor asigura cazarea participantilor, dar vor acorda asistenta pentru cazare, in masura locurilor oferite de catre bisericile evanghelice sau de catre administratorii internatelor/caminelor din Targu Mures. Pentru a ne usura munca si pentru a va rezolva singuri cazarea, va rugam sa luati legatura direct sau prin pastorul dv. cu crestinii din Targu Mures! De asemenea, va puteti caza si la locatiile afisate in linkul din mesajul de pe http://www.peniel.ro. Nu uitati sa mentionati parola “Peniel”, pentru ca unele preturi sunt negociate special pentru acest eveniment. In cazul in care nu va descurcati, va rugam sa luati legatura cu Nelutu Oltean, la tel. 0749-277.153 (este disponibil pentru detalii de luni pana joi, intre orele 16-22, iar in weekend intre 10-22), prin e-mail la nelutzu_13@yahoo.com sau pe mess la id-ul nelutzu_13.

  8. Bisericile sau formatiile muzicale care doresc sa se alature maratonului de necurmata închinare prin rugaciune, lauda si adorare de la Biserica BethEl, sunt rugate sa ia legatura cu fr. Iacob Berghianu, coordonatorul echipei responsabile de aceasta actiune, la tel. 0744-180.451 sau email iberghianu@gmail.com.

  9. Participantii care doresc sa se inscrie in programul de citire non-stop a Noului Testament, in vederea programarii, sunt rugati sa ia legatura cu fr. Cornel Magdici la tel. 0748-884.570 sau email pavelmagdici@yahoo.com.

  10. In momentul inregistrarii, va rugam sa bifati si seminarul optional la care ati dori sa participati. Veti gasi lista seminariilor oferite in formularul de inscriere de pe site-ul nostru.

  Avand in vedere tema conferintei, va rugam sa aduceti cu voi la Peniel cat mai multi tineri care au nevoie de o pocainta autentica (Ezech. 3:18). De asemenea, pentru buna desfasurare a procesului organizatoric si a conferintei in sine, va rugam sa fiti alaturi de noi in rugaciune si post pe data de 3 aprilie. Fie ca Dumnezeu sa ne dea tuturor harul pocaintei autentice, ca sa fim cu adevarat transformati dupa chipul Sau!

  Doamne, ajuta!

  In numele echipei Peniel,

  Lucian Oniga

  PS. 1. Conferinta Peniel va fi transmisa in direct pe internet de catre televiziunile Alfa Omega (www.alfaomega.tv) si Credo (www.credo.tv).

  PS. 2. Misiunile si organizatiile crestine care doresc sa-si promoveze lucrarea la Conferinta Peniel, in format video (max. 2 min.) sau in paginile brosurii conferintei, sunt rugate sa ia legatura cu Dani Bujenita, la tel. 0747-496.355 sau email dani_buje@yahoo.com.

 2. #4 by calatorru on septembrie 27, 2010 - 15:35

  reparatii telefonie mobila
  http://crestingsm.blogspot.com

 3. #5 by Lucian Oniga on septembrie 28, 2010 - 05:51

  Daca doriti sa sprijiniti initiativa Comunitatii Regioale Penticostale Constanta, va invit sa semnati petitia urmatoare: http://www.petitieonline.ro/petitie-p66407048.html. Adeziunea noastra poate determina conducatorii Cultului Penticostal sa finalizeze acest demers, procedand astfel la moralizarea si credibilizarea miscarii penticostale romanesti.

  Lucian Oniga

 4. #6 by Vio Pop on octombrie 26, 2010 - 11:19

  Spania Evanghelica, sustine din 1 iulie 2009, printr-un banner afisat blogul Hunedoara Evanghelica. Vă rugăm dacă este posibil să afisati si dvs bannerul cu Spania Evanghelica. Îl găsiți aici http://spaniaevanghelica.wordpress.com/despre-spania-evanghelica/

  Vă mulțumesc!

 5. #7 by anuca on decembrie 30, 2010 - 09:25

  sait nou pentru cei interesati : matrimonialecrestine-np.blogspot.com

 6. #8 by Cristi on septembrie 1, 2011 - 14:46

  Anunturi crestine : http://www.anunturicrestine.ro

 7. #9 by sami on ianuarie 14, 2012 - 20:52

  Slujire Crestina http://www.slujirecrestina.ro cauta colaboratori pentru proiecte crestin caritabile in toata Romania. Detalii pe email: misiuneaslujirecrestina@gmail.com

 8. #10 by Claudiu on martie 10, 2012 - 07:21

  Biserica Penticostală nr.1 de pe str. Bogdan Vodă nr.1 din Hunedoara vă invită să participați în fiecare dupămasă de la ora 18 la un serviciu de evanghelizare în perioada 11 – 18 martie.

  Invitații speciali care vor fi pentru predicare și cântare sunt:

  duminică, 11 martie – Florin Dumitrache și grup cântăreți din Zorilor, Cluj Napoca
  luni, 12 martie – Gabi Iszak și Manu Negrea din Arad
  marți, 13 martie – Ioan Moldovan (Oradea) și Teo Pascal cu grup Elim Harmony (Timișoara)
  miercuri, 14 martie – Gabi Zăgrean din Beclean și Andreea (Popoiu) & Andrei Moiș
  joi, 15 martie – cântă și predică Gabi Floruț din Oradea
  vineri, 16 martie – Nelu Mureșan și grup cântăreți din Turda
  sâmbătă, 17 martie – Iosif Berce din Aleșd (BH) și David Lela din Arad
  duminică, 18 martie – Iuliu Centea din Oradea și Cătălin & Ramona Lup din Cluj Napoca

  Vă așteptăm cu drag, însoțiți de prietenii dumneavoastră

 9. #11 by benbinder on mai 15, 2012 - 18:12

  Realizez fotografii artistice, unice de nunta. Sedinte foto. Oriunde in Romania si in lume.

  Detalii pe: http://benbinder.site11.com/
  Telefon: 0752615095
  E-mail: beny_binder@yahoo.com

 10. #12 by Misiunea Speranta pentru Romania on octombrie 11, 2013 - 11:30

  Ajuta 4 fetite orfane de ambii parinti sa aiba o locuinta si lemne de foc pentru iarna

  Sursa: http://sperantapentruromania.ro/ajuta-4-fetite-orfane-de-ambii-parinti-sa-aiba-o-locuinta-si-lemne-de-foc-pentru-iarna/

  Elena, Andreea, Giorgiana si Alina si-au cunoscut foarte putin tatal pentru ca de mici au ramas orfane de tata. La numai 3 ani diferenta, in vara acestui an, mama acestor fetite a decedat in urma unei boli. Cele 4 surori au ramas de mici orfane de ambii parinti. Exista riscul ca cele 4 surori sa fie despartite pe la diferite orfelinate sau infiate de diferite familii. Din fericire pentru aceste fetite orfane, s-a gasit cineva care sa le adopte, sa aiba grija de ele si sa le creasca pe toate impreuna. Acesta este Valentin Horga din comuna Sepreus, jud. Arad, care impreuna cu mama sa, a facut toate demersurile legale ca cele 4 surori sa ramana in grija lui pentru a le creste. Valentin stia ca nu va fi usor, avand in vedere ca si situatia lui financiara este foarte dificila. Insa, Valentin stie ce inseamna ca cresti fara dragostea si protectia unui tata, pentru ca si el a ramas de mic copil orfan de tata.

  ,,Mi-a fost mila de ele caci erau ale nimanui, fara tata si fara mama, cum si eu am crescut de mic fara tata…” ne-a declarat Valentin Horga

  Valentin le-a oferit celor 4 fetite o locuinta (locuinta bunicilor lui) in care sa locuiasca si sa creasca. Atat el cat si mama lui, se ingrijesc de toate nevoile celor patru fetite orfane. Din pacate insa, casa nu a mai fost locuita de foarte multa vreme si are nevoie de cateva amenajari pentru ale putea oferi celor 4 fetite conditii decente de locuit. Desi nu are un loc de munca, Valentin din resurse proprii a zugravit locuinta. Cu ajutorul unor oameni din sat a mobilat locuinta cu sifoniere si paturi amenajand si o mica bucatarie. Alte persoane din localitate le-au cumparat celor 4 fetite orfane 2 teracote pentru a avea caldura. Pentru ca se apropie iarna cat de curand, Valentin nu va reusi din resurse financiare proprii sa amenajeze locuinta. Eu il cunosc personal pe Valentin, am copilarit impreuna, am fost la scoala impreuna si suntem prieteni apropiati. De aceea, dorim ca prin asociatia noastra sa ajutam aceste fetite de care Valentin si mama lui are grija.

  Locuinta are doua camere care trebuiesc betonate. In data de 19.09.2013 am betonat deja prima camera cu ajutorul un sponsor, asa dupa cum se poate vedea din materialul video de mai jos. Mai avem de betonat o camera, dupa care se vor zidi cele 2 tercote de catre mesteri voluntari. Dorim insa ca sa le amenajam celor 4 fetite si o mica baie. Pentru asta vom avea nevoie de: un bloiler, de o cada, o chiuveta, gresie si faianta. Pentru ca iarna se apropie cu pasi repezi, dorim sa le procuram celor patru fetite si lemne de foc.

  Toate lucrarile se vor realiza cu ajutorul unor mesteri voluntari din Sepreus, jud. Arad, carora le multumim.

  Pentru lucrarile de mai sus avem nevoie de urmatoarele fonduri:

  – Amenajarea baii si betonat ultima camera – 4 000 lei

  – Cumpararea lemnelor de foc – 1 000 lei

  Total: 5 000 lei

  Asa cum am obisnuit la fiecare proiect umanitar, asociatia noastra va realiza materiale video la fiecare pas al lucrarilor. Dupa finalizarea lucrarilor vom posta imagini foto si video cu acest caz umanitar realizat, cat si interviu video de multumire cu fetele si cu Valentin Horga.

  Suntem convinsi ca si acest caz va misca inimile dvs! Suntem convinsi ca din nou dvs, spnsorii si donatorii nostri ne veti sprijini pentru ajutorarea acestor 4 fetite orfane.

  Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: infosperanta@gmail.com sau tel: 0749 402 098 sau 0766 365 833

  Cei care doriti sa donati pentru cele 4 fetite orfane, va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

  Va rugam sa ne specificati destinatia donatiei dvs: PENTRU FETITELE ORFANE

  1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

  2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

  3. Doneaza in conturile bancare ale asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

  -IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338

  -IN EURO: RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757

  CODE SWIFT: RZBRROBU

 1. Anunţuri gratuite ! « Hunedoara Evanghelică
 2. Topul postărilor pentru luna mai 2012 « Hunedoara Evanghelică
 3. Topul postărilor pentru ultimele 30 de zile (august 2012) « Hunedoara Evanghelică

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: