Casa „Betania”

CASA BETANIA,  HAŢEG


Casa Betania din Haţeg a fost deschisă în 17 octombrie 2003, după 10 ani de muncă şi sacrificii, după o investiţie îndelungată a asociaţiei evanghelistice şi de caritate “Isus speranţa româniei” şi cu ajutorul multor persoane şi echipe ce s-au implicat în construcţia şi amenajarea casei de-a lungul anilor.

Nevoia de a avea un astfel de cămin pentru bătrâni exista de mult în inima şi mintea oamenilor din Haţeg, deoarece un grup de credincioşi printre care şi Timotei vălean, au avut această iniţiativă din 1990, imediat după Revoluţie.

Deşi au demarat acest proiect obţinând terenul, s-au aflat nevoiţi să apeleze la cel ce a fost pastor 12 ani în Haţeg, pastorul Petru dugulescu, astfel, fiind preluaţi de asociaţia “Isus Speranţa României”.

Cu ajutorul lui Dumnezeu şi a unor oameni deosebiţi, lucrarea s-a finalizat şi în 2003, Casa Betania a început să funcţioneze cu 7 bătrâni fără de adăpost. Acum, numărul a crescut la 22 de bătrâni şi 5 fete abandonate, deoarece la etaj avem camere şi pentru ele, fete orfane, fără nici un alt sprijin…

Citeşte mai mult pe site-ul Isus Speranţa României

  1. #1 by Mirela Nastase on ianuarie 24, 2015 - 15:47

    As dori sa stiu un pret si ce fel de afectiuni primiti.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: