Hunedoara: Asociaţia Creştină „Flacăra Speranţei”

Flacara Sperantei este o Asociatie Crestin Umanitara nonprofit. Orice ajutor material sau financiar pentru sprijinirea femeilor sau copiilor din orasul Hunedoara este bine venit si va multumim. Dorim ca viata comunitatii noastre sa fie schimbata in bine si dorim sa facem tot ce ne sta in puteri pentru asta. Copii orfani, copiii orfanilor, femei fara venit, cu multi copii, fara servici sau fara educatie asteapta ajutorul dumneavoastra pretios.

Asociaţia noastră este o asociaţie creştină, evanghelică în doctrină, carismatică în slujire şi liberă în închinare. Dorim să fim eficienţi şi slujirea noastră să aibă impact în generaţia noastră, să aducă schimbare, restaurare şi, cu voia Domnului, trezire în toate bisericile de tip tradiţional. Modelul nostru de acţiune şi slujire este biserica Antiohia.

_______________________________________________________

OARE DE CE?

„Oare de ce nu putem trăi frumos? Oare de ce viaţa ni se pare un şir de probleme de nerezolvat ? Oare de ce feţele ne sunt lungi şi oglindesc o adâncă apăsare lăuntrică ? Pentru că nu privim la Dumnezeu ! Pentru că nu avem perspectiva Lui.
Nimeni nu spune că viaţa e uşoară, însă dacă am sta să ne gândim că viaţa este un dar pentru noi, că acest dar vine de la Dumnezeu pentru un timp limitat, am învăţa să ne bucurăm de fiecare clipă, care este unică şi cu care nu ne mai întâlnim.
Diavolul este acela care ne fură bucuria. El ne face să ne plângem de milă, în loc să privim spre cer, de unde Dumnezeu domneşte şi are totul în control…” continuarea AICI

Blogul Asociaţiei îl găseşti AICI

  1. #1 by MIDOI ARON on mai 25, 2014 - 17:08

    va rugam daca doriti sa ne faceti si noua rost de 2 boxe si un mister si 2 migrofoane va multumim tel 0756605649

  2. #2 by rusu alexandru on martie 26, 2017 - 16:42

    buna ziua sunt in crestin orthodox cu,credinta in dumnezeu si oa,eni. nu am pe nimeni,am paralizate picioarele,,sunt foarte bolnav si nu am medicamente si mancare. locuiesc in chirie si am o pensie mica medicala. va rog sa ma ajutati. va multumesc. dumnezeu sa va dea sanatate si bucurii. ma pueti contacta la numar telefon: 0736787410

  1. Topul postărilor pentru luna mai 2012 « Hunedoara Evanghelică
  2. Topul postărilor pentru ultimele 30 de zile (august 2012) « Hunedoara Evanghelică

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: