Radio Vocea Evangheliei, 98 FM

RVE Hunedoara, 98 FM

O aventură continuă – O aventură Radio

Primul meu contact cu fenomenul radio a avut loc în anul 2006 în Bucureşti, la vreo 2 ani de zile după absolvirea facultăţii, când la insistenţele unui bun prieten am decis să susţin un interviu de angajare la radio Micul Samaritean, pentru că anunţau pe post că doresc să angajeze un redactor. În pofida scepticismului meu – întemeiat într-un fel, pentru că nu aveam nici un fel de experienţă în domeniu – am trecut interviul şi de acolo a început o adevărată aventură. O aventură cu teamă şi multe greşeli la început, şi în acelaşi timp cu satisfacţia că pot lucra într-un domeniu atât de grozav, care aduce o mare împlinire sufletească. Este un sentiment de mare împlinire şi în acelaşi timp de responsabilitate să ştii că ceea ce spui şi ceea ce transmiţi din studio în eter se propagă pe calea undelor la sute de kilometri şi este ascultat de mii de oameni.

Dumnezeu a rânduit să continui această aventură în domeniul radio în cadrul Radio Vocea Evangheliei Hunedoara în anul 2009. Experienţa anterioară m-a maturizat şi m-a pregătit pentru ceea ce s-a început în Hunedoara, şi anume un proiect pornit de la zero, unde totul a trebuit regândit şi pregătit astfel încât să fie reprezentativ pentru judeţul nostru, pentru zona noastră. După o perioadă de timp în care am retransmis emisia de la Vocea Evangheliei Internaţional, suntem acum pe picioarele noastre, cu o grilă de emisie 95 la suta difuzată din studioul local şi mai nou, cu posibilitatea de a fi ascultaţi şi pe internet, in mod special din dorinţa de a fi relevanţi şi pentru generaţia tânără.

Aventura mea în radio continuă. Indiferent unde voi fi purtat pe marea vieţii, contactul cu acest fenomen unic m-a schimbat pentru totdeauna. Închei parafrazând un verset din ultima carte a Bibliei, Apocalipsa; un îndemn pentru ascultătorii de azi şi de mâine ai Radio Vocea Evangheliei Hunedoara: “Cine are urechi, să asculte!”

Marius Ciobanu, Hunedoara

 1. #1 by Dafna Dana on septembrie 18, 2013 - 19:40

  La Multi Ani! Multa sanatate si mai ales binecuvantare de la Dumnezeu!

 2. #2 by Beniamin Capilnean on decembrie 31, 2015 - 11:02

  La multi ani!
  Imi spuneti si mie cum se asculta acest radio online?
  N-am gasit nici-un player pe site dvs.

 3. #3 by Ruben Bucoiu on ianuarie 6, 2016 - 07:07

  La multi ani!
  Din cate stiu eu nu are (inca) o pagina online, nu RVE Hunedoara. Ascultati la radio 🙂

 1. Topul postărilor pentru luna mai 2012 « Hunedoara Evanghelică
 2. Topul postărilor pentru ultimele 30 de zile (august 2012) « Hunedoara Evanghelică

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: