Arhive video: BCP „Betania” Deva

Incepand de astazi (10 februarie 2011) sunt functionale arhivele video cu transmisiunile LIVE de la Betania, Deva.  Transmitem in direct aproape fiecare program si avem functionalitate de DVR care permite inregistrare automata si acces la informatia inregistrata inca din timpul transmisiunii. De acum, aceste inregistrari nu vor mai fi disponibile doar pana la urmatorul program, ci vor fi copiate la scurt timp in arhive unde vor putea fi vizionate in reluare timp de cel putin cateva luni.

Momentan in arhive au fost adaugate toate programele recente de la Betania incepand cu 30 ianuarie dupa-masa, asadar este inclus si concertul Speranta de acum 2 zile.

Arhivele pot fi accesate atat de pe prima pagina www.betania-deva.ro cat si direct la adresa: http://media.betania-deva.ro/video/

Continuam sa incurajam feedback-ul legat de acest proiect de transmisiune in direct si inregistrare a programelor, asa ca va rugam sa ne criticati, sa ne sugerati anumita functionalitate, sa reclamati probleme tehnice folosind metodele de contact afisate pe siteul Betania.

Claudiu Rad, Deva

, , ,

  1. Arhive video: BCP “Betania” Deva - Ziarul toateBlogurile.ro

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: